Logotype
Logotype
Logotype

ASTRID MELDGAARD ØRBÆK
Konsulent

Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund som datalog og i mit første job arbejdede jeg som underviser. Efter nogle år som underviser fik jeg behov for at få erfaring med udvikling af IT systemerne i stedet for kun at tale om det teoretisk. Jeg arbejdede derfor i flere år med at udvikle IT-systemer til sundhedssektoren. Jeg arbejdede primært med regionalt medicinsystem og integration mellem det og FMK. Efterhånden fik jeg større og større fokus på samarbejdet med kunderne og brugerne af systemet.

Her hos Cambio kombinerer jeg mine tre hovedfokusområder idet min tekniske og pædagogiske baggrund danner et godt grundlag for at få bedst mulig kommunikation med kunder og slutbrugere. På den måde kan vi samarbejde både om optimal udnyttelse af det nuværende system, mulige tilpasninger af det nuværende system og beskrivelse af fremtidige løsningsmuligheder.

Vi er et stærkt team, der er fælles om at løse opgaverne og jeg sætter stor pris på det gode kollegiale miljø, der rummer stor tillid og megen viden. Vi skal løse mange forskellige opgaver hvilket er med til at give en meget afvekslende arbejdsdag.

Når jeg ikke lige arbejder synger jeg i kor, kører mine tre børn til fritidsinteresser og passer mine honningbier.

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map