Logotype
Logotype
Logotype

TORBEN HØY CHRISTENSEN
Program Manager
Det er mit ansvar at varetage den overordnede ledelse af større projekter, hvor vi leverer Cambio COSMIC til vores kunder.

Det er afgørende for et projekts succes at der skabes et tillidsfuldt samarbejde mellem Cambio Healthcare Systems og kunden og evt underleverandører. Tillid er det bedste grundlag for at alle parter kan realisere det udbytte som vi hver især forventer af projekterne. Ethvert projekt løber ind i udfordringer, fx. ændring af scope, organisation, politik, økonomi, strategi, teknik osv. Disse udfordringer skal løses med respekt for de givne omstændigheder og interesser, hvilket fordrer et åbent og konstruktivt samarbejde mellem projektets interessenter.

Det ultimative mål for alle parter skal være at skabe den succes som vores slutbrugere forventer, således at deres hverdag understøttes bedst muligt af Cambio COSMIC. Det er slutbrugerne som i sidste ende afgør om et projekt er en reel succes.

Jeg har en baggrund som software udvikler, hvor jeg har udviklet løsninger til både sundhedssektoren, undervisningssektoren og til private virksomheder. Denne baggrund har givet mig en viden, som er nyttig ved ledelsen af it-projekter, hvor der ofte er behov for at bygge bro mellem forretning og teknik.

Jeg ved at jeg kun lykkes i mit job, hvis mine kolleger er motiverede til at bidrage med det som er deres specialer. Mine primære prioriteter er derfor at holde mig i den rette “højde”, vise vej, kommunikere præcis og være en nærværende leder.

I tiden før jeg kom til Cambio Healthcare Systems, har jeg haft ansvaret for flere større it-leverancer til sundhedssektoren som fx. taleteknologi til en dansk region, samt præhospitale patientjournaler i både Danmark og Sverige.

Min fritid bruger jeg med familie og venner, hvor vi nyder diverse spil, rejser og musik. Og så har jeg en stor passion for cykelsport.

Cambio avsändare bild

Cambio Healthcare System

SWE | ENG | DK


Logotype

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret heldækkende it-løsninger til sundhedsorganisationer. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der leverer smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til at forbedre behandlings- og patientsikkerhed med en markedsledende position i Norden og tilstedeværelse i Storbritannien, hvilket inkluderer mere end 100.000 brugere. Vi er engageret i at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.
Følg os på:
FacebookInstagram
Kontakt:
Phone Mail Map