Danmark

Partner Relationer

At samarbejde med os giver mere end kun priser og netværksfordele. Som ISV’er, systemintegratorer, konsulenter, it-tjenesteudbydere, MedTech, forskere og andre øges mulighederne gennem et stærkt partnerskab. Gensidig succes starter med kommunikation, så tal med os i dag om partnerskabsmuligheder.

Cambio_6F3A6041-copy
Work-at-Cambio4b
Cambio-care-together2
Cambio-care-together

Forbinde gensidig succes

Du kan drage fordel af et win-win, langsigtet partnerskab med os. Vi investerer aktivt tid og ressourcer for at nå vores fælles mål.

Cambio er en virksomhed, der leverer produkter og tjenester til sundhedssektoren. Vi er en af de største leverandører i Skandinavien og en voksende aktør på det europæiske marked med mere end 170.000 brugere på tværs af universitetshospitaler, sundhedscentre og specialiserede enheder.

Sammen med vores partnere fremskynder og forenkler vi vores kunders digitale transformationsrejse ved at forbinde verdens førende e-sundhedsløsninger, data og enheder og ekspertise uden kompromis eller interessekonflikt. Vi ser vores partnere som værdifuld ekspertise, innovative løsninger og lokale netværk.

Leder du efter at differentiere din virksomhed?

Bliv medlem af vores partnerøkosystem i dag og samarbejd sammen med Nordens førende e-sundhedsinnovatører.

Cambio Supplier Code of Conduct »

Vil du vide mere? Spørg mig!
James-Coe-photo1-scaled

James Coe

Marketing Manager

+45 60 13 35 60

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her »