Stockholm, 19. april 2021 – Sanolium AB, moderselskab af driftsenhederne Cambio Group (“Cambio” eller “selskabet”), annoncerer i dag, at dets bestyrelse har udnævnt Lars Andåker til midlertidig administrerende direktør. Udnævnelsen træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

Lars Andåker efterfølger Peter Gille, der har forladt virksomheden. Lars Andåker er medlem af bestyrelsen og har været det i virksomheden siden 2012. Han har tidligere haft rollen som midlertidig administrerende direktør for Cambio i 2014-2015. Lars Andåker er en erfaren leder i sundhedssektoren med en række tidligere roller, herunder administrerende direktør for den Svenske Lægeforening, amtsrådsdirektør for Sörmland Amt og administrerende direktør for Svensk Patientforsikring.

Tomas Mora-Morrison, medstifter og bestyrelsesformand for Cambio, siger; ”Cambio fortsætter med at præstere og levere sin vækstplan. Vi går nu ind i en ny vækstfase, der kræver en anden type ledelse for at tage Cambio til det næste niveau. Peter har været en vigtig del af vores succeshistorie i løbet af sine seks år som administrerende direktør, og han forlader virksomheden med de bedste ønsker for fremtiden.”

Peter Gille udtaler, ”Det har været et privilegium, at lede Cambio de sidste seks år. Virksomheden har næsten tredoblet sine indtægter i løbet af den tid og er i dag den førende udbyder af EHR-softwareløsninger i Sverige. Jeg er stolt af disse præstationer og ønsker virksomheden masser af fremtidig succes. Jeg forbliver investor i Cambio og ser frem til at følge udviklingen i koncernen.”

Denne information er information, som Sanolium AB (publ) er forpligtet til at offentliggøre i henhold til EUs markedsmisbrugsforordning og værdipapirmarkedsloven. Oplysningerne blev indsendt til offentliggørelse gennem nedenstående kontaktpersons agentur kl. 10.50 CEST den 19. april 2021.

For further information, please contact:

Jenny Styren
Chief Marketing & Communication Officer
+46 7 0 79 34 83
jenny.styren@cambio.se

About Sanolium
Sanolium AB, parent of the Cambio Group operating entities, is an e-health company providing comprehensive IT solutions to improve healthcare and patient safety. Cambio is one of the largest suppliers in Scandinavia and a growing player in the European market, with more than 170,000 users across regions and municipalities, general and university hospitals, health centers and specialist units. Cambio has offices in Sweden, Denmark, United Kingdom and Sri Lanka.