Efter Rami Avidan startede som CEO, har Cambio gennemført en ny strategi, der fokuserer på at opnå vækst i nye forretningsområder og levere endnu større værdi til eksisterende kunder. Som en del af denne strategi har Cambio valgt at etablere en koncerndækkende kommerciel division og udnævne Ulrika Giers som Chief Commercial Officer med virkning fra den 31. maj 2022.

Ulrikas rolle vil omfatte koncerndækkende kommercielt ansvar for både nye og eksisterende kunder og markeder. Hun tilfører de mange års erfaring inden for IT/MedTech og medicinalindustrien, hvor hendes fokus har været på at betjene kunder i sundhedssektoren. Ulrika kommer til Cambio fra sin seneste rolle som direktør, Head of Digital Innovation & Ecosystem hos Roche.

Cambio er i øjeblikket i en meget spændende vækstfase, hvor vi forudser store muligheder for at skabe større værdi for vores kunder. Ulrikas erfaring og hendes fokus på digitalisering af sundheds- og social-tjenester vil gøre hende til et vigtigt medlem af vores ledelsesteam, når vi søger at nå vores mål,” siger Cambios CEO Rami Avidan.

Jeg er glad for at blive en del af Cambio-teamet og ser frem til at arbejde sammen om at videreudvikle fremtidens sundheds- og social-informationssystemer og støtte både nye og eksisterende Cambio-kunder. Jeg er fokuseret på at øge kundernes værdi ved at bruge vores egne it-løsninger og bruge økosystemet til at skabe nye tjenester, der vil accelerere digital sundhed yderligere,” forklarer Ulrika Giers.

Ylva Hennig, der i dag har stillingen som Head of Business Area, Sverige hos Cambio, har valgt at trække sig fra sin rolle og vende tilbage til sin tidligere rolle som konsulent i Cambio for at overvåge virksomhedens tætte samarbejde med dets to største kundegrupper, COSMIC-brugere (KGC) og Sussa Samarbejdspartnerne.

“I am pleased Ylva is staying on at Cambio to work alongside Ulrika in “Jeg er glad for, at Ylva bliver i Cambio for at arbejde sammen med Ulrika for at udvikle vores relationer med vores største kunder. Det er ikke kun lykkedes Ylva at opbygge vores svenske salgs- og konsulentdivision, hun har også et unikt kendskab til vores marked og kender vores kunder godt,” siger Rami Avidan.

About Cambio:

Cambio blev grundlagt i 1993 og er en ledende udbyder på markedet med et omfattende tilbud til hele sundheds- og plejesektoren. Målet er at tilbyde de mest innovative og sammenhængende løsninger for regioner og kommuner. Cambios elektroniske sundhedsløsninger understøtter sundhedspersonalet i deres daglige arbejde og tilbyder patienter en mere sikker og lettere tilgængelig pleje. I øjeblikket har vi over 700 ansatte i flere lande. Cambio leverer sundhedsløsninger til sundhedsvæsenet og driftssystemer til kommuner i Sverige, Danmark, Island og Storbritannien.