Danmark

Cambio CIS HealthQ

Avanceret dataudtræksløsning til et digitaliseret sundhedsvæsen.

Cambios HealthQ løser de største udfordringer i dataudtræk af sundhedsydelser ved at muliggøre klar identifikation, stratificering og filtrering af store datasæt hurtigt, nøjagtigt og i det format, du har brug for.

jafar-ahmed-E285pJbC4uE-unsplash
artificial-intelligence-3382507_1920

Et paradigmeskifte i dataindraggelse

Cambios HealthQ er designet til at styre data som aldrig set tidligere.

Komplekse dataudtræksopgaver – automatisk i minutter, ikke måneder

Dataudtræksopgaver, der plejede at tage måneder og kræve statistikere og dataspecialister til at behandle, er nu blevet automatiseret, hvilket reducerer behandlingstider ned til minutter og gør komplekse dataudtræksprojekter hurtigere, lettere og mere tilgængelige end nogensinde før.

Understøttelse af åbne standarder betyder også, at HealthQ kan integreres med de fleste kliniske systemer og databaser. Det kan udtrække data, der er registreret fra enhver form for medicinskudstyr. Højfrekvensdata (registrering pr. sekund) kan nu udvindes og “forberedes” til eksport til statistisk software.

Avanceret dataudtræk kræver kompatibilitet på tværs af platforme.

Derfor arbejder HealthQ problemfrit med regnearksprogrammer som Excel, eksportfrit til CSV-formater og integreres med statistiske programmer herunder:

  • R
  • STAT
  • SPSS
  • SAS

Maximale konsekvenser fra dine kliniske data

Sortering og eksport af data efter patientegenskaber, diagnostiske kriterier, præstationsstatus, behandlingsmodalitet og/eller udskrivningsstatus har aldrig været lettere.

Systemet er designet med brugervenlighed og kan anvendes af ikke-statistikere samtidig med, at det understøtter komplekse parametre og modeller, der giver datarig information sorteret lige som du har brug for den. Cambios HealthQ minimerer personale ressourcer til dataudtræksprojekter og automatiserer opgaver, der plejede at kræve statistikere og dataspecialister til at implementere.

  • Fuld oversigt over alle søgninger
  • Gem, kopier og gentag tidligere søgninger
  • Fuld sporbarhed af data
  • Benchmark-datasæt fra forskellige placeringer, tidsperioder eller patienttype

Offentlig-privat-partnerskap

I 2015 med Odense Universitetshospital støttet af Markedsmodningsfonden, indgik Cambio et strategisk partnerskab, hvor HealthQ i tæt samarbejde med klinikere fra hospitalet blev tilpasset for at imødekomme behov og forespørgsler fra klinikere, forskere og administrative funktioner.

Dette samarbejde resulterede i, at brugerne kunne udtrække hundreder af millioner af ICU-patientdata på få minutter.

”Det offentlige private partnerskab mellem Cambio og Odense Universitetshospital om HealthQ-projektet har igen vist den værdi, der genereres af sådanne partnerskaber. Takket være støtten fra MarkedsModningsfonden har vi nu en løsning, der kan besvare næsten enhver forespørgsel, vi måtte have angående intensivoplysninger. ”

    PEDER JEST, LÆGELIG DIREKTØR på Odense Universitetshospital

 

Vil du vide mere? Spørg mig!
James-Coe-photo1-scaled

James Coe

Marketing Manager

+45 60 13 35 60

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her »