Danmark

Cambio CIS ICU

Løsningen til intensiv afdelinger

Et intuitivt og brugervenligt patientdatastyringssystem for det kliniske arbejde på intensivafdelinger. Cambio CIS ICU er en specialespecifik fuld elektronisk patientjournal, med blandt andet protokolbaseret medicinmodul, administrativ patienthåndtering, et business intelligence modul med mere. Cambio CIS ICU understøtter øget patientsikkerhed og produktivitet på intensivafdelingerne.

operation
artificial-intelligence-3382507_1920

Ikke alle systemer er ens

Vi forenkler processen med at dokumentere og udnytter datadrevet viden til forbedret behandling og pleje samt forskning.

Cambio CIS ICU er en specialist løsning udviklet specifikt til intensivafdelinger. Med Cambio CIS ICU har du alt relevant samlet i et system, fra indlæggelse til udskrivning.

State of the art løsning

Løsningen samler alle relevante kliniske faggruppers arbejdsgange i et system. Fra hver patient modtages data i høj opløsning fra medicinsk udstyr, for hvert minut hver eneste dag, hvilket gør individuel og databaseret information til standard i pleje og behandling.

Cambio CIS ICU fungerer som kontrolpanel for alle patienter i intensiv afdeling. Patientdata opsamles fra forskellige kilder i systemet, hvor de analyseres og aggregeres, før de automatisk stilles til rådighed for hospitalernes Hospital Information Systemer (HIS). Cambio CIS ICU er en plug-and-play-løsning: installation og konfiguration tager mindre end 30 dage, og oplæring af personale er hurtig og effektiv.

Cambio CIS ICU løsningen giver en sømløs vidensdeling gennem hele patientrejsen.

Sikker interoperabilitet

Modtagelse og deling af patienters medicinske oplysninger er afgørende for effektiv behandling af god kvalitet. Når det kommer til komplekse patienter med komorbiditet, er det vigtigt at få adgang til deres historiske data og medicinering. Cambio CIS ICU integreres med alle relevante og centrale IT-systemer på hospitalet som PAS, klinisk kemi, røntgen og PACS med mange flere. Dette suppleres yderligere med integrationer til lokale landsdatabaser og kvalitetsregistre. Vi tilpasser løsningen til dit hospital og din afdeling.

Kort sagt; det er udveksling af patientinformation på tværs af alle de relevante funktioner.

Brugen af højt strukturerede data er kernen i Cambio CIS ICU og det betyder at interoperabilitet kan ske på en patientsikker og betydningsbærende korrekt måde. Dette faktum har været et bærende princip i de mere end 15 år Cambio CIS ICU har eksisteret. Cambio CIS ICU er bygget af klinikere for klinikere.

Data aggregeres ikke, men forbliver i høj opløsning, det gør HELE forskellen

Vi kan direkte oprette forbindelse til over 900 medicotekniske enheder fra alle førende medicotekniske leverandører.

Vil du vide mere?

Cambio CIS ICU løsningen giver en sømløs vidensdeling gennem hele patientrejsen.

Omfattende patientjournal

Cambio CIS ICU understøtter et komplet patientoverblik: et kronologisk overblik og med specifikke observationer…

Elektronisk overvågning

Intensiv behandling foregår i et af de mest teknologiafhængige områder på hospitalet. Datafangst i høj opløsning …

Medicinering

Medicineringsprocessen på intensiv er meget kompleks. Derfor er der arbejdet meget på at understøtte en sikker …

Alarmering

Tidlig detektion af forværring i patientens tilstand, eller kritiske hændelser redder liv. Cambios CIS ICU analyserer løbende …

Klinisk beslutningsstøtte (CDS)

Adgang til afgørende patientinformation er afgørende i den kliniske beslutningsproces. Undersøgelser viser, at CDS-værktøjer …

Klinisk forskning

Skab kvalificeret forskning med højere hastighed. Forskning i intensiv regi har stærkt potentiale til forbedret livskvalitet…

Business intelligence

BI-modulet giver avanceret og let tilgængelig statistik til både klinikere og ledere. Tabeller, grafer og rapporter udarbejdes på minutter …

Vil du vide mere? Spørg mig!
James-Coe-photo1-scaled

James Coe

Marketing Manager

+45 60 13 35 60

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her »