Danmark

Cambio COSMIC styrker patientens involvering i eget forløb

Med den rigtige understøttelse er det lettere at være involveret i sin egen behandling. Videoopkald, adgang til journal og booking af besøg er eksempler på funktioner i COSMIC, som kan anvendes af patienten.

Cambio-cosmic-patientinv
Cambio VIVA

Tryghed og sikkerhed med én fælles journal

En sammenhængende journal giver ét samlet billede af patientens behandling, uanset organisatorisk tilknytning. Oplysningerne er naturligvis beskyttet mod uautoriseret adgang.

Cambio COSMIC gør det lettere for sundhedspersonalet at involvere patienten i sin egen pleje.

Cambio COSMIC har mange funktioner, der øger tilgængeligheden og involverer patienten. Gennem COSMIC tilbydes patienten f.eks. videoopkald direkte med sin læge via eVisit-funktionen. Man har adgang til sin patientjournal og prøvesvar. Patienten kan selv booke sit besøg, og ved planlagt konsultationer kan patienten f.eks. deltage i spørgeskemaer inden besøget.

Cambio tilbyder også Patient-appen, som gør det let at komme i kontakt med sundhedsvæsenet. Patientinvolvering er et strategisk område, og flere muligheder for at arbejde med forebyggende indsatser, egenbehandling og behandlingsstøtte er under udvikling.

Cambios vision er at øge patientsikkerheden, fremme øget sundhed og forbedre behandling og pleje. Det gør vi ved altid at have patientens bedste i fokus og ved at udvikle effektive løsninger for personalet. Cambio COSMIC og de funktioner, der fokuserer på patientens involvering i egen behandling, er kun et skridt hen mod imødekommelse af de krav, som fremtiden vil stille. Løsningerne sparer tid og ressourcer for sundhedssektoren, imens patientens involvering og deltagelse vil bidrage til hurtigere helbredelse og mere velvære.

Cambio COSMIC journalsystem forbinder regioner, støtter sundhedspersonalet og har altid patienten i fokus. Læs mere om det og vores arbejde med e-sundhed her:

Regional støtte med én fælles journal
Vi hjælper dig med sammenhængende kommunikation mellem kommune, hospital og primærsektoren. Cambio…
Læs mere
Støtte til personalet
Med Cambio COSMIC journalsystemet får brugerne et moderne værktøj, der reducerer administration og…
Læs mere
E-sundhedens økosystem
Åbenhed har været et nøgleord for Cambio siden starten i 1993, og vi var tidligt ude med at tilbyde…
Læs mere
Vil du vide mere? Spørg mig!
James-Coe-photo1-scaled

James Coe

Marketing Manager

+45 60 13 35 60

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her »