Cambio blev grundlagt i 1993 og er en ledende udbyder på markedet med et omfattende tilbud til hele sundheds- og plejesektoren. Målet er at tilbyde de mest innovative og sammenhængende løsninger for regioner og kommuner. Cambios elektroniske sundhedsløsninger understøtter sundhedspersonalet i deres daglige arbejde og tilbyder patienter en mere sikker og lettere tilgængelig pleje. I øjeblikket har vi over 700 ansatte i flere lande. Cambio leverer sundhedsløsninger til sundhedsvæsenet og driftssystemer til kommuner i Sverige, Danmark, Island og Storbritannien.

Vision

At Cambio we want to make a difference for society by transforming and improving health and social care. We do that by providing qualitative, open and collaborative solutions embracing ecosystems and new eHealth paradigms. We constantly raise the bar, consider tomorrow’s challenges to enable our customers to provide tomorrow’s health and social care today.

Enabling tomorrow’s health and social care today.

Historie

Cambio blev grundlagt i Sverige 1993 af to studerende, der fik til opgave at designe et digitalt medicinsk journalsystem til en privat medicinsk klinik. Succesen blev snart en kendsgerning. Flere klinikker kom i kontakt, og snart var der ti ansatte i det nyoprettede firma.
I 1998 fik Cambi sin første hospitalskunde. Den første amtsrådskunde var Huddinge Hospital i Stockholm, der sluttede sig i forbindelse med årtusindskiftet. I de følgende år blev Cambio udnævnt til “Årets Gazelle” fire år i træk.

Efterhånden som virksomheden er vokset, er tilbudet udvidet. Cambio understøtter nu både kommunale og regionale aktiviteter såvel som private plejeleverandører med operativ support, sygesikringssystemer og systemer med specifikke banebrydende funktioner såsom klinisk beslutningsstøtte, intensivsystemer og vaccinationssystemer.
I 2020 har Cambio aftaler med 17 ud af 20 regioner og omkring 40 kommuner i Sverige samt flere internationale kunder.
De to stiftere er stadig involveret i virksomheden.

Kontor

Vi har kontorer i København og Aarhus. Vores svenske kontorer er beliggende i Linköping, Motala og Stockholm och vi har også kontorer i Reading uden for London. I Colombo, Sri Lanka, har vi en virksomhed til vores løbende produktudvikling. Find kontaktoplysninger for alle kontorer her.

En af Sveriges bedste arbejdspladser!

Hvert år vurderer forsknings- og konsulentfirmaet Great Place To Work mere end 10.000 organisationer for at give dem et mål for deres arbejdspladskultur og deres indsats som arbejdsgivere. Vi i Cambio er blevet certificeret af Great Place To Work siden 2017, og i år placerede vi os på top 15-listen og modtog prisen “Sveriges bedste arbejdsplads 2020”.

Vi støtter Læger Uden Grænser

Som Corporate Supporter af Læger Uden Grænser, bidrager vi til livreddende sundhedspleje – uanset hvem, hvor og hvorfor.

Certifikat

Cambio Group har et ledelsessystem, der omfatter kvalitet, miljø, informationssikkerhed og servicestyring, og vi er certificeret i henhold til:

Vores kunder

Vi har et voksende kundegrundlag, der støtter kunder i Danmark, Sverige, Storbritanien, Island, Færøerne, Grønland og New Zealand.