Danmark

Om os

Cambio er en af Nordens førende sundhedsudbydere med et omfattende tilbud til hele sundheds- og plejesektoren. Målet er at tilbyde de mest innovative digitale løsninger til regioner, kommuner og private sundhedsudbydere.

Work-at-Cambio3
Work-at-Cambio2
Work-at-Cambio
Cambio-operates-1500px

Vores kunder

Vi har et voksende kundegrundlag, der støtter kunder i Danmark, Sverige, Storbritanien, Island, Færøerne, Grønland og New Zealand.

Om Cambio

Cambio blev grundlagt i 1993 og er en ledende udbyder på markedet med et omfattende tilbud til hele sundheds- og plejesektoren. Målet er at tilbyde de mest innovative og sammenhængende løsninger for regioner og kommuner. Cambios elektroniske sundhedsløsninger understøtter sundhedspersonalet i deres daglige arbejde og tilbyder patienter en mere sikker og lettere tilgængelig pleje. I øjeblikket har vi over 700 ansatte i flere lande. Cambio leverer sundhedsløsninger til sundhedsvæsenet og driftssystemer til kommuner i Sverige, Danmark, Island og Storbritannien.

Vision

Vores vision er at være en del af og bidrage til et samfund, hvor vi proaktivt kan fremme sundhed gennem ny teknologi. Vi bestræber os på konstant at løfte blikket og tage højde for morgendagens udfordringer og bruge den allerbedste teknologi. Dette er for at gøre det muligt for vores kunder at levere fremtidig pleje og omhu, hvis muligt, allerede i dag!

– Tomorrow’s healthcare today!

Vores værdier

Vi arbejder på basis af tre kerneværdier, der guider os i vores daglige arbejde. De fungerer som en guide til, hvordan vi tager beslutninger, møder hinanden og vores kunder.

  • TRUST
  • CARE
  • TOGETHER

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her »