Logo

Cambios logo er en vigtig repræsentant for vores brand. Det kan ses som et symbol på en Cambio, der er klar til at hjælpe med at forbinde mennesker og information med inspiration fra nervebaner, netværk og blodcirkulation.
Størrelsesforholdet mellem navn og symbol eller mellem gruppenavn og firmanavn / foreningsnavn må ikke ændres. Det er heller ikke tilladt at ændre, beskære, fordreje eller gengive logoerne.

Farve

Cambio rød:
Pantone 3517 C / U
CMYK 0, 100, 100, 13
R = 186 G = 0B = 32
# BA0020

Logo, Cambio logos

Pressefotos

Billederne må kun offentliggøres i forbindelse med redaktioneltekst om Cambio og vores produkter. I andre tilfælde skal vi kontaktes for godkendelse af offentliggørelse.

Rami Avidan, CEO
Bild på Rami Avidan Cambios ledningsgrupp

Tomas Block, Deputy CEO & Medical Chief Officer
Photo of Tomas Block, Deputy CEO and CMO at Cambio.

Cecilia Täkte, Chief Commercial Officer

Jenny Styren, Chief Marketing & Communication Officer
Photo of Jenny Styren, CMCO at Cambio

Johanna Hultcrantz, Chief Product Officer

Rong Chen, VD Cambio CDS

Boilerplate

Cambio blev grundlagt i 1993 og har siden da leveret altomfattende IT-løsninger til organisationer i sundhedsvæsenet. I dag er Cambio en e-sundhedsvirksomhed, der stiller smarte, pålidelige og brugervenlige løsninger til rådighed, som kan forbedre behandlingen og patientsikkerheden. Cambio har opnået en førende position på markedet i Skandinavien og en god position i Storbritannien, hvilket betyder mere end 100 000 brugere. Vi gør en aktiv indsats for at forbedre sundhedsvæsenet samt patientsikkerheden.