Cambio Device Connectivity forbinder en lang række medicinske apparater til en enkelt platform, hvilket gør patientdata i realtid lettere at opbevare, billigere at downloade og sikrere at dele. Sundhedspersonalet kan altid se kliniske data – kontinuerligt og nøjagtigt – uanset hvilket system der bruges.

Der findes mange kendte udfordringer i sundhedssektoren i dag, heriblandt en aldrende befolkning, store omkostninger til medicin og behandlinger, og stigende forventninger til, hvad sundhedsydelserne bør levere. Nye løsninger, der kan drive effektivitet, reducere omkostninger og hjælpe med at redde flere liv er derfor velkomne innovationer. Cambio Device Connectivity er en fuldt integreret datastyringsplatform, der tilbyder sundhedsudbydere netop det.

Cambio Device Connectivity gør de daglige udfordringer på et hospital lettere, ved at hjælpe IT-afdelingen med standardiserede integrationsværktøjer, give et komplet overblik over alle anvendte enheder og gøre det muligt for læger at arbejde med data i realtid. På den måde har lægerne mulighed for at træffe bedre informerede beslutninger for patienterne.
De oplysninger som Cambio Device Connectivity præsenterer, er baseret på patientdata, der er genereret og opsamlet fra over 900 forskellige slags medicinske apparater, oversat til et ensartet sprog. Det gør den kliniske dokumentation nemmere, opretholder patientovervågning i realtid, understøtter ny forskning og hjælper med at informere og give viden som kan ligge til grund for kliniske beslutninger.

Cambio Device Connectivity gør det nemmere at drive en effektiv og omkostningsbevidst virksomhed med fokus på øget kvalitet og flere fordele for patienterne.

Redder liv, øger effektiviteten og reducerer omkostningerne