Danmark

Cambio COSMIC journalsystem

Cambio COSMIC er et veletableret og innovativt elektronisk patientjournalsystem, som er udviklet i samarbejde med sundhedsvæsener i flere nordiske lande. Systemet har i dag brugere på hospitaler, i kommuner, på sundhedsklinikker, hos kommunelæger og praktiserende læger i flere nordiske lande.

Cambio Cosmic mobilt journalsystem
_DSR6485_skiss
Cambio Clinician at Work
cambio-connections

En sammenhængende journal giver et bedre helhedsbillede og den bedst mulige pleje og behandling

.

Regioner og kommuner, der anvender Cambio COSMIC, har en sammenhængende journal for patienten, uanset organisatorisk tilknytning. Det giver et bedre overblik over patientens sygehistorie og behandlingsbehov.

Gennem vores tætte arbejde med klinikerne, får vi en dyb forståelse for de behov der findes i de forskellige dele af sundhedssektoren, og hvad der skal karakterisere vores fremtidige udvikling af Cambio COSMIC.
Målet er, at vores journalsystem altid vil blive opfattet som sikkert, pålideligt, brugervenligt og smart. Med disse ord driver vi videreudviklingen fremad, både når det gælder små, løbende forbedringer og når det gælder om at tage større helhedsorienterede nyskabelser til at imødekomme de fremtidige udfordringer i sundhedsvæsenet.

Regioner, der har implementeret Cambio COSMIC, får en sammenhængende journal for patienten, uanset organisatorisk tilknytning. Bookinger, prøveresultater, medicin, planlægning af behandlinger og pleje med meget mere – alle dele af patientens forløb er dækket, og deles imellem alle dem, der har ansvaret for behandlingen og plejen. Dette øger patientsikkerheden, sparer sundhedspersonalet tid, hvilket også betyder at kvaliteten af mødet med patienten stiger.

Tidsforbruget for sundhedspersonalet bliver lettet ved at de kan arbejde såvel stationært som mobilt, og brugerne dermed får bedst mulig støtte i de daglige opgaver og rutiner som skal udføres, uanset hvor de er.

Cambio COSMIC består af mange forskellige moduler. Hvert modul er tilpasset den funktion de understøtter, men er også udarbejdet med henblik på understøttelse af klinikernes tværgående arbejdsgange  for at sikre optimalt patientflow.

Cambio COSMIC - den mobile patientjournal

COSMIC forbinder regioner, støtter sundhedspersonalet og har altid patienten i fokus. Læs mere om det og vores arbejde med e-sundhed her:

Regional støtte med én fælles journal
Vi hjælper dig med sammenhængende kommunikation mellem kommune, hospital og primærsektoren. Cambio…
Læs mere
Støtte til personalet
Med Cambio COSMIC journalsystemet får brugerne et moderne værktøj, der reducerer administration og…
Læs mere
Patientinvolvering til bedre pleje
Cambio COSMIC styrker patientens involvering i eget forløb. Med den rigtige understøttelse er det…
Læs mere
E-sundhedens økosystem
Åbenhed har været et nøgleord for Cambio siden starten i 1993, og vi var tidligt ude med at tilbyde…
Læs mere
Vil du vide mere? Spørg mig!
James-Coe-photo1-scaled

James Coe

Marketing Manager

+45 60 13 35 60

Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her »