Sveriges største udbyder af sundhedsinformationssystemer, Cambio, er blevet enige med ImagineCare om et bredt samarbejde om Sveriges førende platform for Remote Patient Monitoring (RPM). Cambio integrerer ImagineCare i Cambio COSMIC med visionen om i fællesskab at skabe nye muligheder for at forbedre og strømline den sammenhængende pleje og behandling.

Cambio COSMIC anvendes af 8 ud af 24 svenske sundhedsregioner samt en privat sundhedskæde. Cambio COSMIC vil også blive introduceret i 9 yderligere svenske sundhedsregioner. ImagineCare er allerede i drift i to af de regioner, der anvender Cambio COSMIC. Dermed har parterne kunnet starte samarbejdet op i dialog med regionale repræsentanter. Samarbejdet har gjort det muligt at påbegynde arbejdet med at tilpasse udformningen af ​​løsningen til specifikke behov og ønsker, såsom et sammenhængende pleje- og behandlingsflow og dermed en fleksibel måde at arbejde på for personalet. 

Uanset sundhedsinstitution skal patientens behov være i centrum. Med RPM som værktøj styrker vi patientsikkerheden og tilgængeligheden yderligere, samtidig med at vi understøtter enkelheden for dem, der dagligt arbejder med vores løsninger – sundheds- og socialpersonalet. Vi glæder os over innovative løsninger, der er lige så velegnede til regioner som til kommunal social- og sundhedspleje. 

Ulrika Giers, Chief Commercial Officer og Head of Sweden hos Cambio

ImagineCares RPM-platform er udviklet i Sverige på åbne standarder. Det er blevet skabt for at give en samlet løsning til RPM. Platformen understøtter allerede flere af de mest almindelige kroniske sygdomme. Platformen kan, ud fra behov, tilbyde overvågning af alle former for sygdom, tilpasses til individuelle patientbehov, understøtte forebyggende behandling- og pleje, samt integrere eksterne plejetilbud. Alt sammen baseret på kundens ønsker. 

Vi har udviklet en central og solid platform for RPM, der løbende kan udvikles ud fra behov, både med egne og eksterne plejetilbud. Vi deler den langsigtede tilgang med Cambio, og vi er derfor glade for at kunne tage selv-monitorering til næste niveau sammen med dem.

 • Annette Brodin Rampe, CEO hos ImagineCare
 • Cambio ser RPM som en naturlig udvidelse og en væsentlig del af sit tilbud til yderligere at forbedre behandling og sundhedspleje.

  RPM er allerede højt på dagsordenen og vil blive en stadig vigtigere del af sundhed og omsorg i fremtiden. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere RPM for en platform, der er moderne, åben og fleksibel, og som vil understøtte personalets hverdagsarbejde for en sikrere behandling og sundhedspleje.

 • Johanna Hultcrantz, Chief Product Officer hos Cambio
 • Om fjernovervågning

  Remote Patient Monitoring, RPM, er en service, der giver patienten mulighed for at måle sine værdier regelmæssigt hjemmefra med en direkte forbindelse til sundhedsvæsenet. Med hjælp fra et Bluetooth-forbundet medicinsk udstyr, såsom en blodtryksmåler, spirometer eller andet, ses resultaterne med det samme for både patienten og plejepersonalet. Platformen advarer om eventuelle afvigelser, så plejepersonalet kan komme i kontakt og hjælpe, inden patientens helbred forværres. RPM muliggør et tæt og sikkert sundhedsvæsen, hvor patienten får øget tilgængelighed til sundhedsvæsenet og samtidig øget indsigt i sin plan og vitale værdier. Behandleren sparer tid og kan fokusere på det vigtigste – patienten.

  Om ImagineCare

  ImagineCare er den svenske markedsleder inden for Remote Patient Monitoring, en digital plejeplatform, hvor patienten måler sine værdier hjemmefra med direkte kontakt til plejepersonalet gennem en app. Vores løsning er udviklet med plejepersonale og patienter i fokus og er en væsentlig nøgle til overgangen til “Nær pleje”, et nationalt mål fastsat af den svenske regering.

  Om Cambio

  Cambio blev grundlagt i 1993 og er nu den førende skandinaviske leverandør af e-sundhedsløsninger, med et omfattende tilbud til hele sundheds- og omsorgskæden. Målet er at tilbyde de mest innovative og sammenhængende løsninger til regioner og kommuner. Cambios e-sundhedsløsninger understøtter sundhedspersonale i deres daglige arbejde og tilbyder patienterne en sikrere og lettere tilgængelig pleje. Cambio har i øjeblikket over 800 ansatte i flere lande.