Cambio, der er førende på det svenske marked, udvider nu udbuddet yderligere ved at opkøbe FRISQ. FRISQ udvikler og leverer en digital plejeprocesstøtte, der forenkler hverdagen for plejepersonalet, understøtter effektivt samarbejde i plejeteamet, og skaber nye muligheder for at patienten kan deltage i sin egen behandling.

FRISQ udvikler skalerbare digitale værktøjer til interaktiv kommunikation mellem de forskellige aktører i plejekæden – primært gennem FRISQ Care-værktøjet. Med FRISQ Care-softwaren kan der udvikles individuelle, interaktive plejeplaner, der fremmer samarbejde og sikker informationsdeling mellem plejeteamet og patienten, samtidig med at softwaren kan generere værdifuld indsigt på alle stadier af plejeplanen. Potentialet for sundhedsvæsenet er stort – både hvad angår kvalitets- og effektivitetsgevinster. FRISQs kunder omfatter Stockholms-regionen, Västra Götalands-regionen, Capio og Rygkirurgisk Centrum.

FRISQ Care er en software, der giver plejepersonale og patienter mulighed for at dele information på en enkelt fælles platform, og samtidig muliggør interaktive, fremadrettede plejeprocesser uanset diagnose. Med opkøbet indgår FRISQ Care i Cambios sortiment med planen om at integrere funktionaliteten i Cambio COSMIC og My Health.

– Vi er meget glade for at byde velkommen til Cambio for FRISQ, deres medarbejdere, partnere og kunder. Med deres store ekspertise inden for plejeprocesstøtte udvider vi vores kompetencer og vores tilbud til vores kunder og muliggør en bedre kommunikation mellem plejeudbydere og patienter, både i Sverige og internationalt.

Rami Avidan, CEO hos Cambio

– Cambio har en unik position som markedsleder i Sverige, og vi ser et stort potentiale for vores eksisterende kunder og nye kunder, når vi nu bliver en del af en større helhed inden for Cambio.

Mats Lindstrand, konstitueret administrerende direktør hos FRISQ

Cambio erhverver 100 % af aktierne i FRISQ AB.