Snart er 2018 ovre, og vi er klar til at tage hul på 2019. Peter Gille, CEO i Cambio Healthcare Systems, og Anne Mette Bang, Head of Business Unit DK, sætter ord på planerne for det kommende år.

Vi kan se tilbage på et travlt år i Cambio Healthcare Systems med en samlet vækst på omkring 20 % – en vækst, som vi forventer vil fortsætte på samme niveau med tocifrede vækstrater i 2019.

Fastholder vækststrategi baseret på organisk vækst

Vi fastholder vores vækststrategi på hovedmarkederne Sverige, Danmark og UK baseret på organisk vækst suppleret med strategiske opkøb, der kan komplimentere vores eksisterende produktportefølje, og som kan skaleres til andre markeder.

Dansk sundhedsvæsen i førertrøjen på MDIC og talegenkendelse
Hvert af vores hovedmarkeder udgør kompetencecentre på specifikke områder. I Danmark investerer vi også i 2019 i at videreudvikle vores aktiviteter inden for MDIC (Medical Device Information Collection) og talegenkendelse, og vi vil fastholde og udbygge vores eksisterende kundebase.

Baseret på vores solide erfaringer og indgående ekspertise fra det danske marked ser vi et udpræget potentiale for at skalere MDIC og talegenkendelse til både Sverige og UK.

Færøerne, Grønland og Forsvaret opgraderes til COSMIC 8.1

I 2019 har vi fokus på at gennemføre en sikker og effektiv opgradering til COSMIC 8.1 for vores danske kunder på Færøerne, i Grønland og i Forsvaret, hvor vi allerede har været godt i gang i 2018.

Vi vil også koncentrere vores indsats om at understøtte Region Syddanmark i den videre udrulning af talegenkendelse, som vi også har arbejdet på i 2018.

Klinisk beslutningsstøtte med globalt potentiale

Et vigtigt fokusområde i 2019 vil fortsat være klinisk beslutningsstøtte, CDS. På sigt er det ambitionen at bringe CDS ud på det globale marked, hvor vi ser et oplagt potentiale.

I 2018 solgte vi CDS som national løsning til Skotland. I øjeblikket er vi i tæt dialog med UK, og det tyske marked har også vist stor interesse for løsningen.

Gode samarbejder og partnerskaber som fundament

Cambio Healthcare Systems vil fortsat prioritere vores gode samarbejder med eksisterende kunder og strategiske partnerskaber med både nationale og internationale spillere, som fx hhv. Daintel i Danmark og Microsoft i international sammenhæng.

100 nye medarbejdere skal styrke R&D yderligere
Vi står over for at ansætte omkring 100 nye medarbejdere i det kommende år, primært til vores udviklingscentre i Sverige og på Sri Lanka.

I 2019 fortsætter vi med at levere masser af funktionalitet til vores eksisterende produktportefølje som besluttet i vores roadmap. I 2019 forventer vi også at kunne levere vores færdigudviklede API til åben integration op mod COSMIC for tredjepartsprodukter. Kigger vi fremad med en 5 års horisont er det målet at udvikle COSMIC til en open cloud-service.