Igen i år samler WHINN nogle af de stærkeste spillere på det nationale og internationale marked, når årets konference har stævne i Odense. I år mødes klinikere, leverandører af sundheds-it og forskere for at diskutere, hvordan vi sammen kan skabe et bedre sundhedsvæsen med fokus på fremtidens teknologi og innovation.

Nytænkning af fremtidens sundhedsvæsen

Vores sundhedssystem står overfor store udfordringer i fremtiden. Vores befolkning vokser, og vi lever længere. Et direkte resultat heraf er, at vores behov for et stærkt og velfungerende sundhedsvæsen er essentielt for både borgere og klinikere. Samtidig skal vi som leverandører af sundheds-it sikre den højeste kvalitet, som ikke går på kompromis med patientsikkerheden og sikrer lige adgang til sundhed for alle i Danmark. Samtidig skal vi sikre, at vores produkter skaber rammerne for det gode arbejdsmiljø og smidige arbejdsgange for klinikerne. I fremtidens sundhedsvæsen kan vi se frem til øget involvering fra patienter og borgere. Det kræver en helt ny model for, hvordan vi i fremtiden skal levere sundhedsydelser.

Cambio leverer i dag innovative løsninger, som forbinder organisationer på tværs af regioner og patienter med sundhedssektoren. Forståelsen for patienterne og klinikernes behov, er for os nøglen til vellykket innovation. Cambios årelange erfaring, dybe forståelse og dedikation til sundheds-it, har skabt et system som i dag fungerer i hele Norden.

En omfattende og dynamisk løsning
Den bedste måde at støtte specialområdet på et hospital, er ved at erkende behovet for specialiserede løsninger, og støtte klinikerne med omfattende, interaktive og dynamiske løsninger, baseret på patienternes egne data. En holistisk visning med nem adgang til al nødvendig information i ønsket opløsning under en given patientsituation – herunder relevante og tilpassede kliniske beslutningsværktøjer.

Efter sommerens opkøb af danske Daintel, kan vi nu tilbyde sundhedssektoren en fuldt integreret og gennemtestet CIS løsning, som i dag fungerer på talrige specialafdelinger – NICU, ICU, Anæstesi og Intensiv – i både ind- og udland.

Med mere end 15 års erfaring i at levere højeste kvalitet og resultater af datadrevne indsigter i patienternes sundhed, er CIS suiten designet til, at behandle, administrere og levere data fra mere end 900 typer af sengeudstyr på tværs af forskellige producenter. Udstyr som konstant er i udvikling, for at matche de stigende udfordringer, som vores kunder møder.

Med vores løsninger opnår sundhedssektoren større effektivitet og bedre resultater, med lige adgang til sundhed, uanset hvor patienterne bor. For at cementere vores rolle i det nye sundhedsvæsen, er Cambio klar til, at hjælpe med at forbinde mennesker og information, inspireret af billederne af netværk, blodgennemstrømning og nervebaner.

Cambio – en international leverandør

Cambio Healthcare Systems er en it-virksomhed, som leverer produkter og services til hele sundhedsvæsenet. Vi er en af de største udbydere i Skandinavien, og en voksende aktør på det europæiske marked, med mere end 100.000 brugere på hospitaler, universitetshospitaler og sundhedscentre. Vi vokser konstant og er nu over 700 medarbejdere, placeret i Aarhus, Lyngby, Stockholm, Linköping, Reading (UK) og Colombo (Sri Lanka). Vi er alle specialister som arbejder for, at skabe Tomorrow’s healthare today med kraftfulde og innovative it-løsninger til sundhedssektoren.