James Coe er udnævnt til Country Manager for Danmark

Cambio Healthcare Systems, som er en af Skandinaviens førende leverandører af sundheds-IT, har netop udpeget James Coe til stillingen som Country Manager for Danmark.

Med base i København får James ansvaret for at implementere Cambios lokale strategi med fokus på at styrke og udvide eksisterende kunderelationer og at identificere nye forretningsmuligheder. Han vil referere til Ulrika Giers, Cambio CCO med base i Sverige.

Han får til at opgave at fortsætte Cambio’s stærke historik i Danmark – som er et strategisk vigtigt land for Cambio – og at fokusere på kundernes digitale transformation, sundheds-IT og dataløsninger til medicinsk udstyr.

James kommer med mere end 25 års kommerciel, international erfaring fra en lang række brancher. 

Cambio har forpligtet sig til at levere markedsledende service og løsninger på lokalt niveau. Det er tydeligt, når man ser på kvaliteten af vores danske team og nu med tilføjelsen af James som Country Manager. James kommer med et enestående stærkt kendskab til markedet, og hans ekspertise på tværs af kernefunktioner og brancher vil sikre, at vi står i en perfekt position til at levere en virkelig kundefokuseret tilgang på alle fronter.”

Ulrika Giers, Chief Commercial Officer

Om os

Cambio Healthcare Systems er en af Skandinaviens førende leverandører af systemer til sundheds-IT og en voksende spiller på det europæiske marked med omkring 170.000 brugere på hospitaler, specialafdelinger og ambulante afdelinger. Med vores integrerede løsninger leverer vores kunder ydelser til 4 millioner patienter.