Igen i år samler WHINN nogle af de stærkeste spillere på det nationale og internationale marked, når års Week of Health and Innovation (WHINN) har stævne i Odense. I år mødes klinikere, leverandører af sundheds-it og forskere for at diskutere, hvordan vi sammen kan skabe et bedre sundhedsvæsen med fremtidens teknologi og innovation.

Tomorrow’s healthcare today

Siden 1993 har Cambio arbejdet målrettet med, at realisere sin visionen om, at skabe et omfattende og komplet it-system, som supporterer hele sundhedsvæsenet. Vi arbejder hver dag mod, at tage del i næste generation af sundhedsvæsenets økosystem med deltagelse i kliniske studier og innovation, som fokuserer på fremtidens sundhedsvæsen – både nationalt og internationalt.

Et eksempel herpå er, at vi det seneste år har været en vigtig partner i et af de førende initiativer, som Nordisk Ministerråd har igangsat – Nordic Interoperability Project (NiP), Project Alva. I projektet ønsker vi, at give patienterne muligheden for, at leve og agere i et åbent og transperent økosystem, uanset hvor i verden vi befinder os. Ved at skabe tværsektorielle partnerskaber og samarbejder med andre leverandører af sundheds-it, åbner vi op for indbyrdes kompatibilitet og helt nye løsninger, som sammen skaber næste generations økosystem i sundhedsvæsen.

Som en af de ledende leverandører af sundheds-it i Norden, tager vi ansvar for, hvordan fremtidens sundhedssektor formes. Vores blanding af teknisk ekspertise og klinisk baggrund gør, at vi som leverandør ser hele økosystemet fra patientens synspunkt. Vi ønsker, at skabe et borgernært sundhedsvæsen med mere tid til den enkelte patient og bedre sundhed. Dette gør vi ved, at understøtte klinikerne i mere smidige arbejdsgange og bedre it-løsninger, hvilket i sidste ende skaber rammerne for mere tid til den enkelte patient.

Vi er stolte af vores glade og tilfredse kunder, som hver dag støttes i, at levere den bedste sundhed og pleje til patienterne. Vi vil glæde os til, at vise jer mange af vores innovative løsninger på dette års WHINN konference, og vi ser frem til at møde jer på messen.

Cambio – en international leverandør

Cambio Healthcare Systems er en it-virksomhed, som leverer produkter og services til hele sundhedsvæsenet. Vi er en af de største udbydere i Skandinavien, og en voksende aktør på det europæiske marked, med mere end 100.000 brugere på hospitaler, universitetshospitaler og sundhedscentre. Vi vokser konstant og er nu over 700 medarbejdere, placeret i Aarhus, Lyngby, Stockholm, Linköping, Reading (UK) og Colombo (Sri Lanka). Vi er alle specialister som arbejder for, at skabe Tomorrow’s healthare today med kraftfulde og innovative it-løsninger til sundhedssektoren.